ZERP GALERIE ROTTERDAM / +31 (0)10 8 46 37 30 / info@zerp.nl


In opdracht van Teylers Museum heeft Saskia Boelsums een serie nieuwe kunstwerken gemaakt geïnspireerd op de landschappen en de wolkenluchten van John Constable.

In opdracht van Teylers Museum heeft Saskia Boelsums een serie nieuwe kunstwerken gemaakt geïnspireerd op de landschappen en de wolkenluchten van John Constable. De eerste overzichtstentoonstelling van tekeningen, aquarellen en schilderijen van de wereldberoemde Engelse landschapsschilder John Constable én een keuze uit haar, op zijn werk geïnspireerde, fotografische werken, zie je in Teylers Museum van 19 september t/m 31 januari 2021. Hier lees je meer over de achtergronden van de opdracht en over hoe je kunt meedoen aan de wolkenfotowedstrijd die Teylers Museum organiseert: https://www.saskiaboelsums.nl/constable/

Lees meer »

Van Gogh naar nu: groepstentoonstelling in het Vincent van GoghHuis met o.a. Anna Lange.

Van Gogh naar nu: groepstentoonstelling in het Vincent van GoghHuis met o.a. Anna Lange. Er wordt zichtbaar gemaakt dat Van Gogh nog altijd een actuele bron van inspiratie vormt voor hedendaagse kunstenaars. Er zijn werken te zien van kunstenaars die in het gastatelier naast het Van Goghkerkje hebben gewerkt. Zij verblijven in de oude kosterswoning en laten zich inspireren door Van Goghs geboortedorp en de omringende natuurgebieden. Te zien vanaf 5 september 2020.Meer informatie over deze tentoonstelling op de site van het Van GoghHuis Zundert: https://www.vangoghhuis.com/portfolio/van-gogh-naar-nu-aanwinsten / Meer informatie over Anna Lange en een overzicht van beschikbare kunstwerken op de site van ZERP Galerie Rotterdam zerp.nl/anna-lange / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstr. 120A.

Lees meer »

Recent kunstwerk van Arjan Spannenburg: KISS GOODBYE.

Recent kunstwerk van Arjan Spannenburg: KISS GOODBYE. Hieronder een detail. Zie het complete werk op www.zerp.nl. Hier vindt u meer informatie over deze kunstenaar en een overzicht van beschikbare werken. / ZERP Galerie, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam / In de fotografie van Arjan Spannenburg (Texel, 1978) staat de zoektocht naar identiteit en zelfexpressie centraal.

Lees meer »

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: kunstwerken van Margriet Smulders (Bussum, 1955).

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: kunstwerken van Margriet Smulders (Bussum, 1955). Meer informatie op zerp.nl/margriet-smulders / Deze kunstenaar staat bekend om haar bijzondere fotografische bloemstillevens. Geïnspireerd door Nederlandse stillevens uit de zeventiende eeuw, begon ze in 2000 met het maken van geënsceneerde ‘bloemportretten’. In grote spiegelbakken creëert Smulders composities van weldadige bloemen, soepel vallende stoffen, kronkelig glaswerk, water en inkt.

Lees meer »

Recent kunstwerk van Sarah van der Pols (Rotterdam, 1973): Amae 117.

Recent kunstwerk van Sarah van der Pols (Rotterdam, 1973): Amae 117. Het Stedelijk Museum Schiedam toont ook werk van deze kunstenaar tijdens de tentoonstelling 'Troostkunst'. / Zie www.zerp.nl voor meer informatie over Sarah van der Pols en een overzicht van beschikbare kunstwerken. / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. / Centraal thema in haar werk is de ongrijpbaarheid van de mens. De menselijke figuren in haar tekeningen spiegelen zich aan hun omgeving en lijken verwikkeld te zijn in een constante zoektocht naar zichzelf en naar herkenning van de ander.

Lees meer »

Nieuw kunstwerk van Rob Buelens: Our last frontier.

Nieuw kunstwerk van Rob Buelens: Our last frontier. Meer info, een overzicht beschikbare werken en prijzen op zerp.nl/rob-buelens / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam Centrum. / Rob Buelens (Londerzeel, 1989) reflecteert in zijn werk op de menselijke natuur. Zijn wonderlijke, verfijnde maquettes en sculpturen verkennen typisch menselijke verlangens, fixaties, en groepsdynamieken. Het werk van Buelens is sterk verbonden met de schilderkunst van Vlaams-Nederlandse meesters als Jeroen Bosch en Bruegel, maar vertoont ook verwantschap met klassieke literaire werken als ‘Gulliver’s Travels’ en ‘Utopia’.

Lees meer »

Het laatste exemplaar van het kunstwerk 'The celestial marsh with the wild ducks'.

Het laatste exemplaar van het kunstwerk 'The celestial marsh with the wild ducks'. Gemaakt door Margriet Smulders. Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam. Voor meer informatie zie zerp.nl/margriet-smulders / ZERP Galerie, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. / Geïnspireerd door Nederlandse stillevens uit de zeventiende eeuw, begon Margriet Smulders (Bussum, 1955) met het maken van geënsceneerde ‘bloemportretten’. In grote spiegelbakken creëert Smulders composities van weldadige bloemen, soepel vallende stoffen, kronkelig glaswerk, water, inkt en melk.

Lees meer »

Nieuwe kunstwerken van Hans Withoos. Vanaf nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam.

Nieuwe kunstwerken van Hans Withoos. Vanaf nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam. Voor meer informatie, een overzicht van alle beschikbare werken + prijzen, zie zerp.nl/hans-withoos / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. / Als achtergrond van zijn beeld gebruikt Hans schilderijen van zijn voorvader, de 17de-eeuwse kunstschilder Mathias Withoos. Zo worden heden en verleden naadloos met elkaar verweven tot een nieuw werk waarin twee kunstenaars elkaar ontmoeten.

Lees meer »

Nu te zien in het Nationaal Glasmuseum in Leerdam: Michiel van Bakel - Donkere Camera’s.

Nu te zien in het Nationaal Glasmuseum in Leerdam: Michiel van Bakel - Donkere Camera’s. Hij experimenteert met materiaal en techniek om met de optische eigenschappen van glas onze zintuigen te verrassen. In de camera obscura ontstaan door middel van gekleurde ‘waterlenzen’, gevuld met water uit de Linge, geprojecteerde beelden van de buitenwereld. Hiernaast presenteert Van Bakel enkele andere experimenten van glazen ‘dooscamera’s’ in twee naastgelegen tuinkassen. Daarnaast is er een film van zijn hand te zien: De Maasvlakte gefotografeerd met een glazen cameraoog. Meer informatie over deze tentoonstelling op: https://www.nationaalglasmuseum.nl/glasmuseum/

Lees meer »

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: 'Lucky Shots' van kunstenaar Maarten Vromans.

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: 'Lucky Shots' van kunstenaar Maarten Vromans. De serie 'Lucky Shots' is ontstaan tijdens treinreizen door Nederland. Vanuit de voortsnellende trein neemt Vromans foto’s van landschappen, wat beelden oplevert die tegelijk abstract en herkenbaar zijn. Alle werken uit de serie hebben een editie van 6 + 2 AP. Binnen deze editie kan gekozen worden voor formaat 50 x 21,8 cm of de getoonde 80 x 35 cm. Meer informatie op zerp.nl/maarten-vromans

Lees meer »

Recent kunstwerk van Arjan Spannenburg: UNHEEDED.

Recent kunstwerk van Arjan Spannenburg: UNHEEDED. Meer informatie op zerp.nl / In de zwart/wit fotografie van Arjan Spannenburg (Texel, 1978) staat de zoektocht naar identiteit en zelfexpressie centraal. Dit levert gevoelige portretten op van mensen die alleen zijn met hun gedachten. Tegelijk lijken de geportretteerden een sterke behoefte te hebben aan communicatie met de buitenwereld, op zoek naar steun, begrip, liefde. ZERP Galerie, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam

Lees meer »

Recent kunstwerk van Saskia Boelsums: Landscape #144.

Recent kunstwerk van Saskia Boelsums: Landscape #144. Voor meer informatie en specificaties zie www.zerp.nl / De kunstwerken van Boelsums, kunstenaar van het jaar 2020, zijn overweldigend, schilderachtig en tonen de schoonheid van het landschap. ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Fotografische werken van Wout Berger in 'De Correspondent'.

Fotografische werken van Wout Berger in 'De Correspondent'. Zijn serie 'Giflandschappen revisited' illustreren het artikel: 'Met deze ideeën krijgt de natuur weer de ruimte'. Lees het artikel van dit journalistieke platform via onderstaande link. Meer info over Wout Berger en beschikbare werken via: zerp.nl/wout-berger. Voor 'Giflandschap' fotografeerde Berger 102 zwaar vervuilde plekken. 25 jaar later bezocht hij veertig van deze plekken opnieuw, voor 'Giflandschap - Revisited'. Naast elkaar geven deze beelden een unieke blik op het Nederlandse landschap en hoe snel dat verandert. ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A.

Lees meer »

BLIND SPOT: N31 recent kunstwerk van Anna Lange (Schaijk, 1969).

BLIND SPOT: N31 recent kunstwerk van Anna Lange (Schaijk, 1969). Meer informatie en specificaties op de website van ZERP Galerie Rotterdam: zerp.nl/anna-lange. Op de achterkant van een traditioneel ingelijst olieverfschilderij vinden we een hectometerpaal nummer. Deze nummering wordt rechts (Re) en links (Li) langs provinciale wegen, autowegen, autosnelwegen gebruikt om plekken snel traceerbaar te maken. In deze vorm verandert het met olieverf aangebrachte anonieme nummer in een symbool van verdwijning. De gemarkeerde plek staat nu voor een definitief verdwenen landschap en verdwenen referenties, die aan de voorkant van het olieverfschilderij te zien zijn, maar nu definitief van ons zijn afgewend. Speciaal voor u is Anna Lange bereid 5 unica's te vervaardigen waarbij de zelf gekozen plek door de opdrachtgever wordt aangegeven met een hectometerpaal, kilometerpaal of wegnummer. Zo kan u uw eigen blind spot (ongetwijfeld vol persoonlijke associaties en herinneringen) bepalen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht bij de galerie. Lange staat internationaal bekend om haar poëtische neon installaties, films, schilderijen en objecten. Studeerde zowel aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te 's-Hertogenbosch en het Sandberg Instituut, Amsterdam cum-laude af. ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

'Caramba' is een recent kunstwerk van Margriet Smulders.

'Caramba' is een recent kunstwerk van Margriet Smulders. Geïnspireerd door Nederlandse stillevens uit de zeventiende eeuw, begon Margriet in 2000 met het maken van geënsceneerde ‘bloemportretten’. In grote spiegelbakken creëert Smulders composities van weldadige bloemen, soepel vallende stoffen, kronkelig glaswerk, water, inkt en melk. De bloemen in haar werk zijn in volle glorie en staan op het punt van verwelken: ze spelen de rol van acteur in theatrale composities die verwijzen naar het leven van Smulders zelf. 'Caramba' is een editie van 30 in het formaat: 29 x 26 cm. Meer informatie, specificaties op zerp.nl/margriet-smulders ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Kunstwerk Casper Warmoeskerken in Volkskrant Magazine.

Kunstwerk Casper Warmoeskerken in Volkskrant Magazine. Dit schilderij wordt besproken in het artikel 'Maskervrijheid?'. Casper schildert vaker maskers. Ze verwijzen naar rollen en identiteiten die mensen kunnen hebben en roepen vragen op over wat echt is en wat gemaakt. Dit kunstwerk is te zien tijdens de tentoonstelling Realisme nu, die wordt verlengd na heropening in Stedelijk Museum Schiedam. Meer informatie over Casper Wasmoeskerken en overzicht beschikbare kunstwerken op de website van ZERP Galerie: zerp.nl/casper-warmoeskerken ZERP Galerie, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Recent kunstwerk van Anne von Freyburg: Drifter.

Recent kunstwerk van Anne von Freyburg: Drifter. Meer informatie en specificaties op de website van ZERP Galerie Rotterdam: zerp.nl/anne-von-freyburg / Von Freyburg maakt mixed media tableaus waarbij doek wordt geschuurd, en de stof letterlijk wordt gedeconstrueerd. Dit vormt het beginpunt van een intensief, tijdrovend proces, waarbij het canvas wordt gereconstrueerd met borduurwerk, fragmenten van Gobelin tapijten, kristallen en teken- en schildertechnieken. ZERP Galerie, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam Centrum. Drifter - Painting, acrylic ink, tapestry, hand stitched on canvas, 2019, 90 x 110 cm

Lees meer »

Kunstwerken van Rob Buelens: Hic Sund Dracone en Finally got It!

Kunstwerken van Rob Buelens: Hic Sund Dracone en Finally got It! Meer informatie en specificaties op de website van ZERP Galerie Rotterdam: zerp.nl/rob-buelens / Rob Buelens (Londerzeel, 1989) reflecteert in zijn werk op de menselijke natuur. Zijn wonderlijke, verfijnde maquettes en sculpturen verkennen typisch menselijke verlangens, fixaties, en groepsdynamieken. Het werk van Buelens is sterk verbonden met de schilderkunst van Vlaams-Nederlandse meesters als Jeroen Bosch en Bruegel, maar vertoont ook verwantschap met klassieke literaire werken als ‘Gulliver’s Travels’ en ‘Utopia’. De kunstwerken zijn te bezichtigen in ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Bezoek de online 3D tentoonstelling van Saskia Boelsums via zerp.nl/saskia-boelsums.

Bezoek de online 3D tentoonstelling van Saskia Boelsums via zerp.nl/saskia-boelsums. Wil je meer informatie en de werken in het echt zien? ZERP Galerie Rotterdam is geopend op de reguliere openingstijden. Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. ZERP.nl / De kunstwerken van Saskia Boelsums, kunstenaar van het jaar 2020, zijn overweldigend, schilderachtig en tonen de schoonheid van het landschap.

Lees meer »

Recent kunstwerk van Kaj Venhuizen: 'Maybe the moon V'.

Recent kunstwerk van Kaj Venhuizen: 'Maybe the moon V'. Zijn landschappen zijn in hoge mate associatief. Door afwijkend kleurgebruik en vervreemdende settings waarbij mensen afwezig zijn, lijkt de realiteit een andere vorm aan te nemen. Er ontstaat een nieuwe beleving van de werkelijkheid. Een werkelijkheid die raakt aan een mystieke wereld. Meer informatie over deze kunstenaar en een overzicht van de beschikbare kunstwerken: zerp.nl/kaj-venhuizen ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Hans Withoos werkt aan twee nieuwe fotoseries: Modern Warriors en Hidden Faces.

Hans Withoos werkt aan twee nieuwe fotoseries: Modern Warriors en Hidden Faces. Een paar weken geleden was het magazine SHUTR bij de foto-opnames aanwezig. Zij hebben hier een prachtig beeldverslag van gemaakt. Het tijdschrift is te bestellen via shutr.photo. De fotografie van Withoos speelt zich af in een wereld van overvloed en gekunsteldheid, die hinten naar decadentie. Het is een wereld die tegelijkertijd vreemd en vertrouwd is. Sommige beelden roepen emoties op, zoals lijden, sensualiteit en beklemming; andere zijn dan weer ontdaan van elke emotie. Meer informatie over Hans Withoos en een overzicht van de beschikbare kunstwerken op zerp.nl/hans-withoos / ZERP Galerie, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. Modern Warriors Fight for Love - Photography, fine art print on dibond, framed with museumglass, 100 x 80 cm, ed. 9 #art #kunst #contemporaryart #hedendaagsekunst #rotterdam #zerp #exhibition #tentoonstelling #gallery #galerie #hanswithoos #fotografie #photography

Lees meer »

Recent kunstwerk van Saskia Boelsums: Landscape #124.

Recent kunstwerk van Saskia Boelsums: Landscape #124. Voor meer informatie en specificaties zie www.zerp.nl / De kunstwerken van Boelsums, kunstenaar van het jaar 2020, zijn overweldigend, schilderachtig en tonen de schoonheid van het landschap. ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Recent kunstwerk van Wout Berger (Ridderkerk, 1941): 'Treurbeuk'.

Recent kunstwerk van Wout Berger (Ridderkerk, 1941): 'Treurbeuk'. Het werk van Berger is van grote invloed op de ontwikkeling van ‘topografische’ landschapsfotografie in Nederland: een registrerende en afstandelijke stijl van fotograferen met een inhoudelijke interesse voor het door de mens veranderende landschap. De natuur vormt een rode draad in zijn oeuvre. Door landschappen scherper af te beelden dan het oog kan waarnemen en ijkpunten en schaalreferenties weg te laten, abstraheert Berger het landschap en laat hij de toeschouwer verder kijken dan het oppervlak. Meer informatie en specificaties op www.zerp.nl/wout-berger / ZERP Galerie, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Recente tekening van Georg Bohle (1977, Bochum DE).

Recente tekening van Georg Bohle (1977, Bochum DE). Organische texturen vormen denkbeeldige steden, landschappen en menselijke vormen. Bohle doet met zijn werk onderzoek naar de vorm en betekenis van de wederkerige relaties tussen mensen en hun natuurlijke en gebouwde omgeving. Meer informatie over deze kunstenaar op www.zerp.nl / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam

Lees meer »

Sinds 2014 werkt kunstenaar Maarten Vromans aan het doorlopende project 'Urban Erosion'.

Sinds 2014 werkt kunstenaar Maarten Vromans aan het doorlopende project 'Urban Erosion'. Hierbij onderzoekt hij de impact van mensen en de natuur op de stedelijke ontwikkeling. Volg het project op instagram.com/maart_en_vromans Meer informatie over Maarten Vromans en een overzicht beschikbare kunstwerken op zerp.nl Urban Erosion, Minderbroerstraat, Delft, 2020, 50 x 50 cm #art #kunst #contemporaryart #hedendaagsekunst #rotterdam #zerp #exhibition #tentoonstelling #gallery #galerie #maartenvromans #fotografie #photography

Lees meer »

LXRY Magazine toont kunstwerken van Saskia Boelsums (Kunstenaar van het jaar 2020).

LXRY Magazine toont kunstwerken van Saskia Boelsums (Kunstenaar van het jaar 2020). Op 8 pagina's zijn haar overweldigende, schilderachtige foto's afgebeeld. Ze tonen de schoonheid van het Nederlandse landschap. LXRY #41 is nu te koop in de boekhandel of online te koop via https://lxry.nl/shop/ Meer informatie over Saskia Boelsums op www.zerp.nl Hier vindt u ook een overzicht van alle beschikbare kunstwerken. ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarnevelstraat 120A, Rotterdam. #art #kunst #contemporaryart #hedendaagsekunst #rotterdam #zerp #exhibition #tentoonstelling #gallery #galerie #saskiaboelsums #fotografie #photography

Lees meer »

Equilibrium I & II: recente kunstwerken van Jelle Rietveld.

Equilibrium I & II: recente kunstwerken van Jelle Rietveld. Meer informatie en specificaties op www.zerp.nl, de website van ZERP Galerie Rotterdam. Emoties en prikkels vormen het uitgangspunt van zijn abstracte, fotografische werken. Door met kleuren en lijnen het spel tussen licht en schaduw te vangen, kan zijn werk worden gezien als een gevoelsmatig proces waarin vorm wordt gegeven aan emoties die onderbelicht blijven. ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. Equilibrium I - Fuji crystal archive print on dibond with plexiglass, 2020, 53 x 80 cm, ed. 5 + 2 AP / 86 x 130 cm, ed. 5 + 2 AP / 120 x 180 cm, ed. 5 + 2 AP. Equilibrium II - Fuji crystal archive print on dibond with plexiglass, 2020, 70 x 47 cm, ed. 5 + 2 AP / 110 x 73 cm, ed. 5 + 2 AP / 150 x 100 cm, ed. 5 + 2 AP. #contemporaryart #art #kunst #rotterdam #zerpgalerie #exhibition #tentoonstelling #gallery #galerie #photography #fotografie #jellerietveld #PanAmsterdam

Lees meer »

Nieuw kunstwerk van Rob Buelens: 'Finally got it'.

Nieuw kunstwerk van Rob Buelens: 'Finally got it'. Meer informatie en specificaties op de website van ZERP Galerie: www.zerp.nl / Rob Buelens (Londerzeel, 1989) reflecteert in zijn werk op de menselijke natuur. Zijn wonderlijke, verfijnde maquettes en sculpturen verkennen typisch menselijke verlangens, fixaties, en groepsdynamieken. Het werk van Buelens is sterk verbonden met de schilderkunst van Vlaams-Nederlandse meesters als Jeroen Bosch en Bruegel, maar vertoont ook verwantschap met klassieke literaire werken als ‘Gulliver’s Travels’ en ‘Utopia’. Het kunstwerk is te bezichtigen in ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.Finally got It! - Scale model, wood, steel yarn, crab, chain, glass dome, 33 cm hoog, 20 cm ⌀, 2020#contemporaryart #art #kunst #rotterdam #zerpgalerie #exhibition #tentoonstelling #gallery #galerie #sculpture #sculptuur #robbuelens #PanAmsterdam #Belgium 

Lees meer »

Zicht op Amsterdam. Een recent schilderij van kunstenaar Luc Dondeyne: 'Crossing'.

Zicht op Amsterdam. Een recent schilderij van kunstenaar Luc Dondeyne: 'Crossing'. Meer informatie en specificaties op zerp.nl, de website van ZERP Galerie Rotterdam. Dondeyne heeft het laatste decennium een zeer persoonlijke picturale schilderstijl ontwikkelt, die overeenkomsten vertoont met het negentiende-eeuwse impressionisme vertaalt naar hedendaagse schilderkunst. Het werk wordt gekenmerkt door trefzekere verfstreken in uitgesproken kleuren die als puzzelstukken fungeren voor het totaalbeeld. Het kunstwerk is te bezichtigen in ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120, Rotterdam.

Lees meer »

Nieuw kunstwerk van Hans Withoos: 'Milkmaid at the Sea'.

Nieuw kunstwerk van Hans Withoos: 'Milkmaid at the Sea'. Bezoek de website van ZERP Galerie via www.zerp.nl. Hier vind je uitgebreide informatie over deze kunstenaar, zijn werken en specificaties. Als achtergrond van zijn beeld gebruikt Hans schilderijen van zijn voorvader, de 17de-eeuwse kunstschilder Mathias Withoos. Zo worden heden en verleden naadloos met elkaar verweven tot een nieuw werk waarin twee kunstenaars elkaar ontmoeten. ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Het Drents Museum presenteert 'Saskia Boelsums - Landscape revisited'.

Het Drents Museum presenteert 'Saskia Boelsums - Landscape revisited'. Op de foto staan Saskia en Zic tijdens de opening van deze solo-tentoonstelling. Te zien tot en met 27 juni in tentoonstellingsruimte KINK, Weiersstraat 1, Assen. Meer informatie op drentsmuseum.nl Een overzicht van de kunstwerken van deze kunstenaar op zerp.nl/saskia-boelsums-all

Lees meer »

Europa’s Rafelende Randen: een mensenrechten evenement in Assen op 7 en 8 maart 2020.

Europa’s Rafelende Randen: een mensenrechten evenement in Assen op 7 en 8 maart 2020. Bezoek de tentoonstelling LOUDER met o.a. Arjan Spannenburg. Er worden werken getoond van internationale kunstenaars met als doel de zichtbaarheid van mensenrechten te vergroten en hier een gesprek over te voeren. Meer informatie: Europa's Rafelende Randen Meer informatie over de kunstwerken van Arjan op zerp.nl

Lees meer »

Toegevoegd aan de collectie van het EYE filmmuseum: Michiel van Bakel - 'Re-sculpted in Time: Sanatorium Zonnestraal'.

Toegevoegd aan de collectie van het EYE filmmuseum: Michiel van Bakel - 'Re-sculpted in Time: Sanatorium Zonnestraal'. Te zien tijdens een screening waarbij recente trends in de kunstfilm en de korte experimentele film te zien zijn. De meeste filmmakers zullen aanwezig zijn voor een Q&A. EYE, 3 mrt 2020, 19.15 uur. Meer informatie: https://www.eyefilm.nl/f…/new-selected-artists-moving-image… Meer informatie Michiel van Bakel: zerp.nl/michiel-van-bakel

Lees meer »

Het Drents Museum presenteert Saskia Boelsums tijdens de solo-tentoonstelling 'Landscape revisited'.

Het Drents Museum presenteert Saskia Boelsums tijdens de solo-tentoonstelling 'Landscape revisited'. Boelsums werk overstijgt fotografie. Het zijn niet zozeer foto's, het zijn kunstwerken die ook verwijzen naar schilders. Die combinatie is magisch. Het is alsof ze fotografie gebruikt om te schilderen. Saskia Boelsums is Kunstenaar van het jaar 2020. Vanaf 3 maart in tentoonstellingsruimte KINK, Weiersstraat 1, Assen. Meer informatie op drentsmuseum.nl Een overzicht van de kunstwerken van deze kunstenaar op zerp.nl/saskia-boelsums-all

Lees meer »

Stedelijk Museum Schiedam toont kunstwerken van Casper Warmoeskerken tijdens groepstentoonstelling 'Realisme nu'

Stedelijk Museum Schiedam toont kunstwerken van Casper Warmoeskerken tijdens groepstentoonstelling 'Realisme nu'. Op de foto staan Casper en Zic tijdens de opening afgelopen zaterdag. Meer informatie over deze kunstenaar op zerp.nl/casper-warmoeskerken. De tentoonstelling kan bezocht worden t/m 2 augustus. Meer informatie: https://www.stedelijkmuseumschiedam.nl/tentoonstelling/realisme-nu/

Lees meer »

Stedelijk Museum Schiedam toont kunstwerken van Casper Warmoeskerken tijdens groepstentoonstelling 'Realisme nu'.

Stedelijk Museum Schiedam toont kunstwerken van Casper Warmoeskerken tijdens groepstentoonstelling 'Realisme nu'. Andere deelnemende kunstenaars o.a. Esiri Erheriene-Essi, Efrat Zehavi, Kim Hospers en Jans Muskee. Vanaf 22 februari. Meer informatie: https://www.stedelijkmuseumschiedam.nl/tentoonstelling/realisme-nu/ Meer informatie over Casper Warmoeskerken: zerp.nl/casper-warmoeskerken

Lees meer »

It's a wrap. ART Rotterdam zit er weer op.

It's a wrap. ART Rotterdam zit er weer op. Wij danken de bezoekers van onze stand hartelijk. De reacties waren zeer positief en een aantal kunstwerken krijgt een mooie bestemming. Graag tot ziens in de galerie of op de volgende beurs.

Lees meer »