ZERP GALERIE ROTTERDAM / +31 (0)10 8 46 37 30 / info@zerp.nl


NIEUWS / NEWS


Galerie ZERP tijdens de unieke zomereditie van ART Rotterdam 2021. Kom naar stand 46 en zie dit kunstwerk van Anna Lange: 'Pass thru fire'.

Galerie ZERP tijdens de unieke zomereditie van ART Rotterdam 2021. Kom naar stand 46 en zie dit kunstwerk van Anna Lange: 'Pass thru fire'. Een tekst van Lou Reed, in zijn handschrift geschreven, vormt de basis van het kunstwerk. Andere kunstenaar die wij zullen tonen: Peter Feiler, Michiel van Bakel, Mary A. Waters, Rabin Huissen en Lars Cornelisse. Van 1 t/m 4 juli in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Meer info over Anna Lange op zerp.nl/anna-lange Meer info over Art Rotterdam op artrotterdam.com / Galerie ZERP, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. ZERP.nl

Lees meer »

Galerie ZERP tijdens ART Rotterdam 2021

Galerie ZERP tijdens de unieke zomereditie van ART Rotterdam 2021. In stand 46 ziet u kunstwerken van Anna Lange, Peter Feiler, Michiel van Bakel, Mary A. Waters, Rabin Huissen en Lars Cornelisse. Van 1 t/m 4 juli in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Meer info op artrotterdam.com / Galerie ZERP, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. ZERP.nl Peter Feiler - The lazy hell - Painting, acrylic and oil on canvas, 2020, 200 x 170 cm #art #kunst #contemporaryart #hedendaagsekunst #rotterdam #galeriezerp #exhibition #tentoonstelling #gallery #galerie #panamsterdam #artrotterdam #panamsterdam #peterfeiler #painting #schilderij

Lees meer »

Saskia Boelsums, Landscape # 139, nu op groot formaat te zien bij Galerie ZERP Rotterdam

Saskia Boelsums naast haar kunstwerk ‘Landscape # 139’, groot formaat 170 x 170 cm. Vanaf vandaag te zien in Galerie ZERP Rotterdam. Meer informatie en specificaties op zerp.nl // Fotografie is de basis voor Saskia en hiermee laat ze de essentie van haar beleving zien. Ze bewerkt haar kunstwerken met dezelfde intensiteit als een schilderij. Op deze manier weet Saskia een brug te slaan tussen fotografie en schilderkunst. Haar stijl is te benoemen als hedendaagse Romantiek. De landschapen die zij fotografeert wisselen elkaar af in stemming. Stilte maar ook dramatiek zijn tastbaar voor de toeschouwer en maken plaats voor zelfreflectie.

Lees meer »

Recente kunstwerken van Peter Feiler (1981, DE)

Recente kunstwerken van Peter Feiler (1981, DE). Zijn tekeningen en schilderijen weerspiegelen een veelheid aan tegengestelde associatieve beelden, aaneengeregen in gefragmenteerde scènes die elke vorm van logica lijken te trotseren. Specificaties en prijzen op zerp.nl/peter-feiler Bij interesse: ZERP Galerie is bereikbaar via telefoon, email en onze social media kanalen. Afspraak op locatie mogelijk. Meer informatie op zerp.nl / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. The lazy hell - Painting, acrylic and oil on canvas, 2020, 200 x 170 cm Maria met den Einhorn vor rotem Riesen - Painting, acrylic and oil on canvas, 2020, 200 x 180 cm #contemporaryart #art #hedendaagsekunst #kunst #rotterdam #zerpgalerie #exhibition #tentoonstelling #gallery #galerie #peterfeiler #schilderij #painting #drawing #tekening

Lees meer »

Recent schilderij van Jeroen Witvliet (Capelle a/d Ijssel, 1972) - 'Johnie'.

Recent schilderij van Jeroen Witvliet (Capelle a/d Ijssel, 1972) - 'Johnie'. Witvliet onderzoekt hetgeen dat schuilgaat achter het ondefinieerbare. Veel van zijn beelden zijn gebaseerd op herinneringen. Verandering in het perspectief veroorzaakt twijfel over de accuraatheid van deze herinneringen. Witvliet woont en werkt in Vancouver Island, Canada. Specificaties en prijzen op zerp.nl/jeroen-witvliet Bij interesse: ZERP Galerie is bereikbaar via telefoon, email en onze social media kanalen. Meer informatie op zerp.nl / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Recente kunstwerken van Arjan Post (Maarssen, 1994): L9 en LD47.

Recente kunstwerken van Arjan Post (Maarssen, 1994): L9 en LD47. Het uitgangspunt van zijn werk vormt de onmogelijkheid om als mens de absolute ruimte waar te nemen. Specificaties en prijzen op zerp.nl/arjan-post. Arjan Post (Maarssen, 1994) studeerde in 2016 cum laude af aan de Fotoacademie te Amsterdam. Hij zal in 2020 afstuderen aan de Rietveld Academie. / Bij interesse: ZERP Galerie is bereikbaar via telefoon, email en onze social media kanalen. Afspraak op locatie mogelijk. Zie ZERP.nl voor meer info / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A.

Lees meer »

Recent schilderij Bas Coenegracht (Maastricht, 1974) - Landscape I.

Recent schilderij Bas Coenegracht (Maastricht, 1974) - Landscape I. Hij schildert impressionistische composities. Zachte poëtische kleuren die de rauwheid van het landschap binnen een stedelijke omgeving veranderen. Specificaties en prijzen op zerp.nl/bas-coenegracht Bij interesse: ZERP Galerie is bereikbaar via telefoon, email en onze social media kanalen. Afspraak op locatie mogelijk. Meer informatie op zerp.nl / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam.

Lees meer »

Kunstwerken van Peter Feiler (1981, DE)

Kunstwerken van Peter Feiler (1981, DE). Zijn tekeningen en schilderijen weerspiegelen een veelheid aan tegengestelde associatieve beelden, aaneengeregen in gefragmenteerde scènes die elke vorm van logica lijken te trotseren. Specificaties en prijzen op zerp.nl/peter-feiler Bij interesse: ZERP Galerie is bereikbaar via telefoon, email en onze social media kanalen. Afspraak op locatie mogelijk. Meer informatie op zerp.nl / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, Rotterdam. Chaos mit G.A. - Drawing, acrylic and pencil on paper, 2018, 65 x 72 cm #contemporaryart #art #hedendaagsekunst #kunst #rotterdam #zerpgalerie #exhibition #tentoonstelling #gallery #galerie #peterfeiler #schilderij #painting #drawing #tekening

Lees meer »

Kunstenaarsboek van Arjan Post - The cover of space.

Kunstenaarsboek van Arjan Post - The cover of space. Handgemaakte editie met een gelimiteerde oplage van 10. Het boek toont 42 recente kunstwerken van deze jonge kunstenaar. Het uitgangspunt van zijn werk vormt de onmogelijkheid om als mens de absolute ruimte waar te nemen. Meer info over deze kunstenaar op zerp.nl/arjan-post. Arjan Post (Maarssen, 1994) studeerde in 2016 cum laude af aan de Fotoacademie te Amsterdam. Hij zal in 2020 afstuderen aan de Rietveld Academie. / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A, ZERP.nl

Lees meer »

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: kunstwerken van Saskia Boelsums.

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: kunstwerken van Saskia Boelsums. Ze maken deel uit van de tentoonstelling 'PAN in perspectief'. Meer informatie en prijzen op zerp.nl/saskia-boelsums / Boelsums werk overstijgt fotografie. Het zijn niet zozeer foto's, het zijn kunstwerken die ook verwijzen naar schilders. Die combinatie is magisch. Het is alsof ze fotografie gebruikt om te schilderen. Saskia Boelsums is Kunstenaar van het jaar 2020. / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A.

Lees meer »

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: kunstwerk van Hans Withoos - 'Dutch still life in Delftware'.

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: kunstwerk van Hans Withoos - 'Dutch still life in Delftware'. Het maakt deel uit van de tentoonstelling 'PAN in perspectief'. Meer informatie en prijs op zerp.nl/hans-withoos / Als achtergrond gebruikt Hans schilderijen van zijn voorvader, de 17de-eeuwse kunstschilder Mathias Withoos. Zo worden heden en verleden naadloos met elkaar verweven tot een nieuw werk waarin twee kunstenaars elkaar ontmoeten. / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A.

Lees meer »

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: recente serie kunstwerken van Margriet Smulders (Bussum, 1955).

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: recente serie kunstwerken van Margriet Smulders (Bussum, 1955). Ze zijn onderdeel van de tentoonstelling 'PAN in perspectief'. Meer informatie op zerp.nl/margriet-smulders / Deze kunstenaar staat bekend om haar bijzondere fotografische bloemstillevens. Geïnspireerd door Nederlandse stillevens uit de zeventiende eeuw, begon ze in 2000 met het maken van geënsceneerde ‘bloemportretten’. In grote spiegelbakken creëert Smulders composities van weldadige bloemen, soepel vallende stoffen, kronkelig glaswerk, water en inkt.

Lees meer »

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: recente kunstwerken van Rabin Huissen.

Nu te zien in ZERP Galerie Rotterdam: recente kunstwerken van Rabin Huissen. Meer info op zerp.nl/rabin-huissen. Recent werk omvat een nieuwe serie Evolving Works, waarin - voortkomend uit zijn reizen naar Myanmar - de vluchtige contouren en schaduwen van zijn lichaam in relatie tot de veranderlijke lichtomstandigheden van de regio als foto's op lichtgevoelig papier worden vastgelegd. Met deze werken wil Huissen dichter bij het heden komen; door zijn bewegingen, zweet, lichaamstemperatuur en ademhaling toe te staan om het resultaat van het werk te beïnvloeden. De fotografische afdrukken worden in situ ontwikkeld, waardoor er onverwachte ontwikkelingen in de kleur van de afbeeldingen ontstaan. / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A.

Lees meer »

Recent kunstwerk van Hans Withoos: Wear the past.

Recent kunstwerk van Hans Withoos: Wear the past. Als achtergrond gebruikt Hans schilderijen van zijn voorvader, de 17de-eeuwse kunstschilder Mathias Withoos. Zo worden heden en verleden naadloos met elkaar verweven tot een nieuw werk waarin twee kunstenaars elkaar ontmoeten. Zie zerp.nl/hans-withoos voor meer informatie, een overzicht van beschikbare kunstwerken + prijzen. / ZERP Galerie Rotterdam, Van Oldenbarneveltstraat 120A.

Lees meer »

In opdracht van Teylers Museum heeft Saskia Boelsums een serie nieuwe kunstwerken gemaakt die geïnspireerd zijn op de landschappen en de wolkenluchten van John Constable.

In opdracht van Teylers Museum heeft Saskia Boelsums een serie nieuwe kunstwerken gemaakt die geïnspireerd zijn op de landschappen en de wolkenluchten van John Constable. De eerste overzichtstentoonstelling van tekeningen, aquarellen en schilderijen van de wereldberoemde Engelse landschapsschilder John Constable én een keuze uit haar, op zijn werk geïnspireerde, fotografische werken is nu te zien in Teylers Museum. T/m 31 januari 2021. Hier lees je meer over de achtergronden van de opdracht en over hoe je kunt meedoen aan de wolkenfotowedstrijd die Teylers Museum organiseert https://www.saskiaboelsums.nl/constable/

Lees meer »

In opdracht van Teylers Museum heeft Saskia Boelsums een serie nieuwe kunstwerken gemaakt geïnspireerd op de landschappen en de wolkenluchten van John Constable.

In opdracht van Teylers Museum heeft Saskia Boelsums een serie nieuwe kunstwerken gemaakt geïnspireerd op de landschappen en de wolkenluchten van John Constable. De eerste overzichtstentoonstelling van tekeningen, aquarellen en schilderijen van de wereldberoemde Engelse landschapsschilder John Constable én een keuze uit haar, op zijn werk geïnspireerde, fotografische werken, zie je in Teylers Museum van 19 september t/m 31 januari 2021. Hier lees je meer over de achtergronden van de opdracht en over hoe je kunt meedoen aan de wolkenfotowedstrijd die Teylers Museum organiseert: https://www.saskiaboelsums.nl/constable/

Lees meer »